Juliette Bergmann bestuur

President:
Juliette Bergmann

De succesvolste Bodybuilder van Nederland zij is sinds 1982 lid van de NBBF/IFBB en bestuurslid vanaf 2000. Zij is Nederlands kampioen, am. Europees en Wereldkampioen, Pro Wereldkampioen dames en couples met Tony Pearson en in het bezit van 3 lichtgewicht Ms. Olympia en een Ms. Olympia Overall titel. Zij is opgenomen in de IFBB Hall of Fame, Master in Bodybuilding & Fitness Methods, de Ben Weider award mogen ontvangen, Nationaal, Internationaal en Pro- jurylid, EBFF Chairwoman Fitness committee en IFBB executive council member www.juliettemsolympia.com

 

 

Bestuurslid:
Harry de Jonge

 

Bestuurslid:
Annemarie Frieman-Lensveld

‘Annemarie Frieman-Lensveld is opgegroeid achter de schermen van het (internationale) bodybuilding, tussen atleten en officials en de voorbereidingen in de sportschool. Zij is inmiddels actief voor de NBBF in het bestuur en is naast haar functie als bestuurslid verantwoordelijk voor de statistieken en puntentelling bij de meeste wedstrijden.

 

Richard Kien bestuur

Bestuurslid:
Richard Kien

Richard heeft veel ervaring in het leiding geven, marketing en communicatie. Zijn rol zal met name organisatorisch en ondersteunend zijn.  Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor sponsoren.

 

Jim Lensveld bestuur

Bestuurslid:
Jim Lensveld

Is 25 jaar lang NBBF Vice- President, Hoofdjury en coach van diverse zeer succesvolle atleten geweest, Nationaal, Internationaal en Pro jurylid.

 

Mike Tekcandan wedstrijdcommissaris

wedstrijdcommissaris en tuchtcommissie:
Mike Tekcandan

wedstrijdcommissaris@ifbbnederland.nl