Juliette Bergmann bestuur

Voorzitter:
Juliette Bergmann

De succesvolste Bodybuilder van Nederland. Zij is sinds 1982 lid van de NBBF/IFBB en bestuurslid vanaf 2000. Juliette is Nederlands kampioen, am. Europees en Wereldkampioen, Pro Wereldkampioen dames en couples met Tony Pearson en in het bezit van 3 lichtgewicht Ms. Olympia en een Ms. Olympia Overall titel. Zij is opgenomen in de IFBB Hall of Fame, Master in Bodybuilding & Fitness Methods, de Ben Weider award mogen ontvangen, Nationaal, Internationaal en Pro- jurylid, EBFF Chairwoman Fitness committee en IFBB executive council member www.juliettemsolympia.com

Bestuurslid:
Harry de Jonge

Harry begon in 1980 met bodybuilding en draaide van ’84 tot ’91 wedstrijden voor de N.B.B.F. en behaalde daarin enkele titels en goede klasseringen. Van 1992 tot 2017 was hij hoofdredacteur van ‘Muscle and Fitness’. Ook was hij hoofdredacteur van ‘Flex’ magazine en ‘Fysiek’ en schreef hij ontelbare artikelen over bodybuilding en aanverwante onderwerpen. Harry presenteert sinds 1990 wedstrijden, maar doet dat de laatste tijd wat minder vaak. Ook fungeert hij op veel wedstrijden als jurylid of als hoofdjury. Harry organiseert sinds 2011 jaarlijks in december het grootste krachtsportspektakel van de Benelux: het S.A.P. Weekend. Bodybuilding wedstrijden vormen een belangrijk onderdeel voor de ‘SAP Cup’. Ook begeleid de Jonge jaarlijks honderden sporters, waaronder tientallen wedstrijdatleten via Flex Challenge.

.

Bestuurslid:
Annemarie Frieman-Lensveld

Annemarie Frieman-Lensveld is opgegroeid achter de schermen van het (internationale) bodybuilding, tussen atleten en officials en de voorbereidingen in de sportschool. Zij is inmiddels actief voor de NBBF in het bestuur en is naast haar functie als bestuurslid verantwoordelijk voor de statistieken en puntentelling bij de meeste wedstrijden.

 

Bestuurslid:
Lennart van Dam Verhage

Lennart is al jaren heel actief tijdens wedstrijden en heeft zich sinds juli 2020  bij het bestuur gevoegd, nadat een plek vrijkwam.

 

Jim Lensveld bestuur

Bestuurslid:
Jim Lensveld

Is 25 jaar lang NBBF Vice-President, Hoofdjury en coach van diverse zeer succesvolle atleten geweest, Nationaal, Internationaal en Pro jurylid.

 

Mike Tekcandan wedstrijdcommissaris

Wedstrijdcommissaris en tuchtcommissie.

Mike Tekcandan

Mike is ook het aanspreekpunt voor sponsoren en adverteerders, NBBF Jaarboek, ‘erkende coach/erkende sportschool’,  en voor de organisatie van alle NBBF wedstrijden en hun locaties.

wedstrijdcommissaris@ifbbnederland.nl

.

Assistent en ondersteuning van de voorzitter

Richard Kien

Richard heeft veel ervaring in leiding geven, marketing en communicatie. Zijn rol is met name organisatorisch en ter ondersteuning van de voorzitter.

.

.