Juliette Bergmann bestuur

President:
Juliette Bergmann

De succesvolste Bodybuilder van Nederland. Zij is sinds 1982 lid van de NBBF/IFBB en bestuurslid vanaf 2000. Juliette is Nederlands kampioen, amateur Europees en Wereldkampioen, Pro Wereldkampioen dames en couples met Tony Pearson en in het bezit van 3 lichtgewicht Ms. Olympia en een Ms. Olympia Overall titel. Zij is opgenomen in de IFBB Hall of Fame, Master in Bodybuilding & Fitness Methods, de Ben Weider award mogen ontvangen, Nationaal, Internationaal en Pro- jurylid, EBFF Chairwoman Fitness Committee en Honorary Life Vice President of IFBB Worldwidewww.juliettemsolympia.com

.

Secretariaat:

Annemarie Lensveld en Jim Lensveld

Bestuurslid:
Annemarie Lensveld

Annemarie Lensveld is opgegroeid achter de schermen van het (internationale) bodybuilding, tussen atleten en officials en de voorbereidingen in de sportschool. Zij is inmiddels actief voor de NBBF in het bestuur en is naast haar functie als bestuurslid verantwoordelijk voor de statistieken en puntentelling bij de meeste wedstrijden.

.

Jim Lensveld bestuur

Bestuurslid:
Jim Lensveld

Is 25 jaar lang NBBF Vice-President, Hoofdjury en coach van diverse zeer succesvolle atleten geweest, Nationaal, Internationaal en Pro jurylid.

.

Bestuurslid:
Harry de Jonge

Harry begon in 1980 met bodybuilding en draaide van ’84 tot ’91 wedstrijden voor de N.B.B.F. en behaalde daarin enkele titels en goede klasseringen. Van 1992 tot 2017 was hij hoofdredacteur van ‘Muscle and Fitness’. Ook was hij hoofdredacteur van ‘Flex’ magazine en ‘Fysiek’ en schreef hij ontelbare artikelen over bodybuilding en aanverwante onderwerpen. Harry presenteert sinds 1990 wedstrijden, maar doet dat de laatste tijd wat minder vaak. Ook fungeert hij op veel wedstrijden als jurylid of als hoofdjury. Harry organiseert sinds 2011 jaarlijks in december het grootste krachtsportspektakel van de Benelux: het S.A.P. Weekend. Bodybuilding wedstrijden vormen een belangrijk onderdeel voor de ‘SAP Cup’. Ook begeleid de Jonge jaarlijks honderden sporters, waaronder tientallen wedstrijdatleten via Flex Challenge.

.

Commité’s NBBF/IFBB Nederland:

.

Heren Comité:

Jerry Koolhoven

Jonhnny Stuhldreiher

Harry de Jonge

.

Dames Comité:

Elke van den Bergh

Ingrid Steward

Juliette Bergmann

.

Jury Comité:

Jako van den Velden

Annemarie Lensveld

TBA

.

Wedstrijd Comité:

Jim Lensveld

Albert Engelbregt (wedstrijdcommissaris)

Lennart van Dam

.

.

.