Info over Hercules Cup (verplaatst van 8 naar 15 oktober 2023)

Hercules en Juliette Bergmann Grand Prix samengevoegd!
De bekende B-wedstrijd Hercules die gepland stond voor 8 oktober wordt een week later bij theater De Lievekamp is Oss gehouden en gecombineerd met de daar al geplande A wedstrijd, de Juliette Bergmann Grand Prix.
 
De wedstrijden worden samengevoegd maar B-atleten (dus ingeschreven voor de Hercules) worden gewoon op eigen niveau beoordeeld en belood bij de prijsuitreiking. Ze strijden dan direct ook op A-niveau mee zodat het mogelijk is op beide niveaus te scoren!

De Hercules is een wedstrijd op B-niveau met een enorme historie! Al sinds de jaren zeventig van de vorig eeuw staat deze wedstrijd op de IFBB-Nederland kalender en het aantal toppers dat via deze wedstrijd is doorgebroken is niet meer te tellen. Winnaars van deze Hercules lijken bijna gegarandeerd ook op A-niveau goed te scoren en een Hercules titel is iets waar je in de bodybuilding/fitness wereld de rest van je leven mee op de kaart blijft staan. De verwachting is dat er dit jaar zo’n 80 B-atleten aan de start zullen verschijnen in de strijd om deze prestigieuze titel.

Master jouw lichaam en ga de competitie aan!

Wedstrijdlokatie

Theater De Lievekamp
Raadhuislaan 14
5341 GM Oss

Voorverkoop entreekaarten publiek volgt binnenkort. Inschrijving en weging vanaf 9.00 uur.

Voorverkoop volgt binnenkort

Regels voor deelname

Alle spelregels betreffende de verschillende klassen vind je onder deze link:

Reglementen

Inschrijfformulier Hercules Cup

Schrijf je nu in voor de Hercules Cup 2023:

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  Adres: *

  Postcode: *

  Woonplaats: *

  E-mail: *

  Gewicht in kg: *

  Lengte in cm: *

  Geboortedatum: *

  Klasse: *

  Naam Coach:

  Naam Sportschool:

  Voorwaarden:


  Deelname ticket dient voor de wedstrijd online betaald te zijn, er kan niet op de wedstrijd betaald worden. U zult dan uitgesloten worden van deelname.

  .

  Wij maken u erop attent dat eventuele opzegging van deelname dient te gebeuren uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijd.

  .

  Mocht er binnen deze dagen of op de dag van de wedstrijd een geldige reden zijn voor opzegging graag dit melden bij onze ledenadministratie. Is deze reden niet relevant dan is er geen sprake van teruggave van uw deelname ticket.

  .

  Door aanmelding van een wedstrijd georganiseerd door NBBF / IFBB Nederland gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van de NBBF / IFBB Nederland. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. U kunt deze documenten nalezen op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.

  .

  Kennisgeving: “U dient kennis te nemen van het feit dat er tijdens wedstrijden en uitreikingen beeldmateriaal kan worden gemaakt en u gaat ermee akkoord dat dit beeldmateriaal op websites of in publicaties van de organisatie of aanverwante niet-commerciële organisaties wordt gebruikt binnen het kader van de doelstellingen van de organisatie”. Bezwaren hiertegen dient u persoonlijk schriftelijk/per email te melden, waarna wordt zorggedragen dat u niet (herkenbaar) in gepubliceerd beeld komt.

  .

  U gaat akkoord met deze voorwaarden *

  * = verplichte opgave van gegevens.

  Bewijs dat je geen robot bent *

  Inschrijving is mogelijk tot één week voor de wedstrijd

  Na invulling formulier

  Na volledige invulling en ‘Verzenden’ hierboven, word je automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

  In de automatische bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of je wilt later betalen, regel dan hieronder jouw betaling voor deelname en coach tickets:

  Kosten deelname per klasse is 48,90 euro.
  Kosten coach is ook 48,90 euro. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen! Ga hier naar de beveiligde betaalpagina om je deelnameticket te betalen.


  Let op! BETALING is GEEN inschrijving! FORMULIER HIERBOVEN INVULLEN, dan pas ben je ingeschreven voor de wedstrijd!

  Let op! Een WEDSTRIJDLICENTIE van NBBF/IFBB Nederland is verplicht bij deelname! Je moet dus ook (jaarlijks) een wedstrijdlicentie aanschaffen, zie hier.

  Naar Beveiligde Betaling

  Tanning

  Reserveer uw tanning via deze link:

  Reserveer Tanning

  Entreekaarten bezoekers, familie en vrienden

  Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij Theater De Lievekamp te Oss

  Voorverkoop volgt binnenkort