Korte info Juliette Bergmann Grand Prix

De JB Grand Prix is een A niveau kwalificatiewedstrijd voor de Europese Kampioenschappen amateurs van de EBFF/IFBB en wordt dit jaar gehouden op …. (datum en plaats volgen binnenkort). Het bestuur bepaalt wie in aanmerking komt voor uitzending naar de Europese Kampioenschappen. Alleen voor de overall winnaar op de Grand Prix worden deelnamekosten voor het EK vergoed door de NBBF. Alle overige EK deelnemers dienen hun eigen kosten te betalen. Bij winnen van je klasse op het EK kun je je pro card aanvragen.

Datum en locatie volgen binnenkort

Wedstrijdlocatie

Regels voor deelname

Alle spelregels betreffende de verschillende klassen vind je onder deze link:

Reglementen

Inschrijfformulier JBGP

Inschrijving is pas mogelijk na bekendmaking van datum en locatie.

Inschrijving is pas mogelijk na bekendmaking van datum en locatie

Na invulling formulier

Na volledige invulling en ‘Verzenden’ hierboven, word je automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

In de automatische bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of je wilt later betalen, regel dan hieronder jouw betaling voor deelname en coach tickets:

Kosten deelname per klasse is 56,40 euro.
Kosten coach is ook 56,40 euro. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen!


Let op 1: deelname ticket BETALING ALLÉÉN is geen inschrijving! VERGEET NIET HET FORMULIER HIERBOVEN IN TE VULLEN, DAN PAS BEN JE INGESCHREVEN!

Let op 2: deelname ticket is je betaling voor deelname aan de wedstrijd, NIET je inschrijving als lid van de NBBF / IFBB Nederland! Je moet dus ook wedstrijdlid zijn, zie hier.

Naar Beveiligde Betaling

Entreekaarten bezoekers, familie en vrienden

Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij Schouwburg de Kring.

Reserveer Bezoekerskaartjes

Sponsoring / Donaties

Maak familie, vrienden en fitness-liefhebbers donateurlid van de BodyBuilding Federatie. Voor een klein bedrag steunen zij jouw sport in al haar mogelijkheden. Tegelijkertijd ontvangen ze GRATIS het gloednieuwe 2020 NBBF Jaarboek, en daarnaast de keuze uit een GRATIS NBBF Member Badge of een roestvrijstalen keyhanger naar keuze. Volg de link voor voorbeelden.

Word Nu Donateur