Korte info Juliette Bergmann Grand Prix 2022

De JB Grand Prix 2022 wordt dit jaar traditioneel weer in het eerste weekend van december gehouden en wel op zondag 4 december in Oss.

De OVERALL winnaar/atleet van deze dag, dus 1 dame en 1 heer, krijgen een Elite Pro Card voor IFBB Worldwide! De top 5 van de A winnaars kwalificeert zich voor uitzending naar de Europese Kampioenschappen amateurs van de EBFF/IFBB 2023. Het bestuur bepaalt wie hiervoor in aanmerking komen. Alleen voor de overall winnaar (dame+heer) op de Grand Prix worden deelnamekosten voor het EK vergoed door IFBB Nederland. Alle overige EK deelnemers dienen hun eigen kosten te betalen. Bij winnen van je klasse op het EK kun je je Elite Pro Card aanvragen.

Samen staan we STERK, maar wie is de BESTE?

Wedstrijdlocatie

Theater de Lievekamp
Raadhuislaan 14
5341 GM Oss
Voorverkoop entreekaarten:

Ga naar de website van de schouwburg

Regels voor deelname

Alle spelregels betreffende de verschillende klassen vind je onder deze link:

Reglementen

Inschrijfformulier JBGP 2022

Schrijf je nu in voor de JBGP 2022:

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  Adres: *

  Postcode: *

  Woonplaats: *

  E-mail: *

  Gewicht in kg: *

  Lengte in cm: *

  Geboortedatum: *

  Klasse: *

  Ik heb eerder al een deelnameticket gekocht voor de geannuleerde wedstrijd: (in dat geval hoef ik nu niet te betalen) *

  Naam Coach:

  Naam Sportschool:

  Voorwaarden:


  Deelname ticket dient voor de wedstrijd online betaald te zijn, er kan niet op de wedstrijd betaald worden. U zult dan uitgesloten worden van deelname.

  .

  Wij maken u erop attent dat eventuele opzegging van deelname dient te gebeuren uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijd.

  .

  Mocht er binnen deze dagen of op de dag van de wedstrijd een geldige reden zijn voor opzegging graag dit melden bij onze ledenadministratie. Is deze reden niet relevant dan is er geen sprake van teruggave van uw deelname ticket.

  .

  Door aanmelding van een wedstrijd georganiseerd door NBBF / IFBB Nederland gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van de NBBF / IFBB Nederland. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. U kunt deze documenten nalezen op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.

  .

  Kennisgeving: “U dient kennis te nemen van het feit dat er tijdens wedstrijden en uitreikingen beeldmateriaal kan worden gemaakt en u gaat ermee akkoord dat dit beeldmateriaal op websites of in publicaties van de vereniging of aanverwante niet-commerciële organisaties wordt gebruikt binnen het kader van de doelstellingen van de vereniging”. Bezwaren hiertegen dient u persoonlijk schriftelijk/per email te melden, waarna wordt zorggedragen dat u niet (herkenbaar) in gepubliceerd beeld komt.

  .

  U gaat akkoord met deze voorwaarden *

  * = verplichte opgave van gegevens.

  Bewijs dat je geen robot bent *


  Inschrijving is mogelijk tot één week voor de wedstrijd

  Na invulling formulier

  Na volledige invulling en ‘Verzenden’ hierboven, word je automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

  In de automatische bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of je wilt later betalen, regel dan hieronder jouw betaling voor deelname en coach tickets:

  Kosten deelname per klasse is voor A-niveau: 48,90 euro.
  Kosten coach is ook 48,90 euro. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen! Ga nu naar de beveiligde betalingspagina
  .
  .
  Let op 1: deelnameticket BETALING ALLÉÉN is geen inschrijving! VERGEET NIET HET FORMULIER HIERBOVEN IN TE VULLEN, dan pas ben je ingeschreven voor deze wedstrijd!

  Let op 2: deelnameticket is je betaling voor deelname aan de wedstrijd, NIET je wedstrijdlicentie van de NBBF / IFBB Nederland! Je moet dus ook (jaarlijks) een wedstrijdlicentie aanschaffen, zie hier.

  Ga naar de beveiligde betalingspagina ALLEEN als je nog niet eerder betaalde tijdens de inschrijving

  Tanning

  Reserveer uw tanning via deze link:

  Reserveer Tanning

  Entreekaarten bezoekers, familie en vrienden

  Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij Theater de Lievekamp in Oss.

  Reserveer Bezoekerskaartjes