Korte info over Nederlandse Kampioenschappen

Op … organiseert de IFBB Nederland de Nederlandse Kampioenschappen in theater in … Het betreft hier een wedstrijd op A niveau (vergevorderden). Het N.K. is een kwalificatiewedstrijd voor de Wereldkampioenschappen Amateurs van de IFBB. Het bestuur bepaalt wie in aanmerking komt voor uitzending. Deelname aan internationale wedstrijden is op eigen kosten. Bij een top-6 klassering op het WK worden de reis- en verblijfkosten en deelnamekosten vergoed. Een top-1 klassering geeft ook nog recht op een bonusvergoeding en je kunt je procard aanvragen.

Datum en plaats volgen later

Wedstrijdlocatie

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 DZ Schiedam

Ga naar de website van het theater / de schouwburg

Regels voor deelname

Alle spelregels betreffende de verschillende klassen vind je onder deze link:

Reglementen

Inschrijfformulier

Inschrijving is pas mogelijk na bekendmaking van datum en locatie

Inschrijving is pas mogelijk na bekendmaking van datum en locatie

Na invulling formulier

Na volledige invulling en ‘Verzenden’ hierboven, word je automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

In de automatische bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of je wilt later betalen, regel dan hieronder jouw betaling voor deelname en coach tickets:

Kosten deelname per klasse is 56,40 euro.
Kosten coach is ook 56,40 euro. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen!


Let op 1: deelname ticket BETALING ALLÉÉN is geen inschrijving! VERGEET NIET HET FORMULIER HIERBOVEN IN TE VULLEN, DAN PAS BEN JE INGESCHREVEN!

Let op 2: deelname ticket is je betaling voor deelname aan de wedstrijd, NIET je inschrijving als lid van de NBBF / IFBB Nederland! Je moet dus ook wedstrijdlid zijn, zie hier.

Naar beveiligde betaling

Tanning

Reserveer uw tanning via deze link:

Reserveer Tanning

Entreekaarten bezoekers, familie en vrienden

Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij Theater aan de Schie

Reserveer Bezoekerskaartjes

Sponsoring / Donaties

Maak familie, vrienden en fitness-liefhebbers donateurlid van de BodyBuilding Federatie. Voor een klein bedrag steunen zij jouw sport in al haar mogelijkheden. Tegelijkertijd ontvangen ze GRATIS het gloednieuwe 2020 NBBF Jaarboek, en daarnaast de keuze uit een GRATIS NBBF Member Badge of een roestvrijstalen keyhanger naar keuze. Volg de link voor voorbeelden.

Word Nu Donateur