Korte info Notorious Cup

Op zondag 23 oktober organiseert de IFBB Nederland onder een nieuwe naam de Notorious Cup 2022 in het theater aan de Schie in Schiedam. Dit is een DUBBELE wedstrijd:
D/C wedstrijd – beginners: 1e dagdeel : top 3 mag deelnemen aan het 2e dagdeel.
B/A wedstrijd – gevorderden: 2e dagdeel waarbij de beste vrouwelijke en mannelijke atleet naar Diamond Cup Pro Qualifier kunnen.

Durf jij de strijd aan?

Wedstrijdlocatie

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 Schiedam

Ga naar de website van het theater

Regels voor deelname

Alle spelregels betreffende de verschillende klassen vind je onder deze link:

Reglementen

Inschrijfformulier Notorious Cup 2022

Schrijf je hier in voor de Notorious Cup 2022:

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  Adres: *

  Postcode: *

  Woonplaats: *

  E-mail: *

  Gewicht in kg: *

  Lengte in cm: *

  Geboortedatum: *

  Klasse: *

  Ik heb eerder al een deelnameticket gekocht voor een geannuleerde wedstrijd: (in dat geval hoef ik nu niet te betalen) *

  Naam Coach:

  Naam Sportschool:

  Voorwaarden:


  Deelname ticket dient voor de wedstrijd online betaald te zijn, er kan niet op de wedstrijd betaald worden. U zult dan uitgesloten worden van deelname.

  .

  Wij maken u erop attent dat eventuele opzegging van deelname dient te gebeuren uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijd.

  .

  Mocht er binnen deze dagen of op de dag van de wedstrijd een geldige reden zijn voor opzegging graag dit melden bij onze ledenadministratie. Is deze reden niet relevant dan is er geen sprake van teruggave van uw deelname ticket.

  .

  Door aanmelding van een wedstrijd georganiseerd door NBBF / IFBB Nederland gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van de NBBF / IFBB Nederland. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. U kunt deze documenten nalezen op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.

  .

  Kennisgeving: “U dient kennis te nemen van het feit dat er tijdens wedstrijden en uitreikingen beeldmateriaal kan worden gemaakt en u gaat ermee akkoord dat dit beeldmateriaal op websites of in publicaties van de vereniging of aanverwante niet-commerciële organisaties wordt gebruikt binnen het kader van de doelstellingen van de vereniging”. Bezwaren hiertegen dient u persoonlijk schriftelijk/per email te melden, waarna wordt zorggedragen dat u niet (herkenbaar) in gepubliceerd beeld komt.

  .

  U gaat akkoord met deze voorwaarden *

  * = verplichte opgave van gegevens.

  Bewijs dat je geen robot bent *


  Na volledige invulling klik op ‘Verzenden’ hierboven

  Na invulling formulier

  Na volledige invulling en ‘Verzenden’ hierboven, word je automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

  In de automatische bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of je wilt later betalen, regel dan hieronder jouw betaling voor deelname en coach tickets:

  Kosten deelname D/C wedstrijd per klasse is 50,00 euro.
  Kosten deelname B/A wedstrijd per klasse is 50,00 euro.
  Kosten coach zijn hetzelfde als de deelnemerskosten. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen! Koop nu je deelnametickets, klik hier.


  Let op 1: deelnameticket BETALING ALLÉÉN is geen inschrijving! VERGEET NIET HET FORMULIER HIERBOVEN IN TE VULLEN, dan pas ben je ingeschreven voor deze wedstrijd!

  Let op 2: deelnameticket is je betaling voor deelname aan deze wedstrijd, NIET je wedstrijdlicentie van de NBBF / IFBB Nederland! Je moet dus ook (jaarlijks) een wedstrijdlicentie aanschaffen, zie hier.

  Naar Beveiligde Betaling

  Tanning

  Reserveer uw tanning via deze link:

  Reserveer Tanning

  Entreekaarten bezoekers, familie en vrienden

  Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij Theater aan de Schie in Schiedam.

  Reserveer Bezoekerskaartjes