.

.

.

Lidmaatschap mogelijkheden

Wij heten u graag van harte welkom als nieuw lid van de NBBF. U dient ‘wedstrijdlid’ te zijn als u wilt deelnemen aan één van onze wedstrijden. Ook kunt u ‘donateur’ worden om de bond te steunen. Of ‘algemeen lid’ als u official of jury bent.

Iedereen kan lid worden; jong of oud, man of vrouw, beginner of (ver)gevorderde. Er zijn dus geen leeftijdsgrenzen. Wel zijn er heel veel categoriën/klassen waarin diverse groepen verdeeld worden op basis van geslacht, leeftijd, lengte/gewicht en ervaring. Zo is er geen oneerlijke concurrentie tijdens wedstrijden en kun je steeds naar een hoger nivo groeien.

Als lid van de NBBF ben je automatisch ook lid van de wereldwijde IFBB. Dat houdt in dat je mee kunt doen aan internationale wedstrijden (mits je hoog genoeg eindigt in Nederlandse wedstrijden).

Lidmaatschap in 2 stappen

1. Eerst: vul hieronder in het inschrijfformulier uw gegevens in. Nadat alles volledig is ingegeven klik je op ‘Verzenden’.

2. Vervolgens: klik op één van de lidmaatschap opties onder ‘Kies nu uw NBBF lidmaatschap en Betaal via iDEAL’ en u wordt automatisch doorgelinkt naar het beveiligde betalingsscherm in onze webshop in combinatie met ‘iDEAL’.

Inschrijfformulier

  Inschrijving lidmaatschap:


  Kies het soort lidmaatschap: *

  Voornaam: *

  Voorletters:

  tussenvoegsels:

  Adres: *

  Postcode *

  Woonplaats: *

  Geslacht: *

  Geboorteplaats:

  Geboortedatum: *


  Telefoon:

  E-mail: *

  Naam Coach:

  Naam Sportschool:

  Wedstrijd: Indien je inschrijft als 'Wedstrijdlid', kies hieronder de eerste wedstrijd waaraan je wilt deelnemen. (Dit is dus nog geen wedstrijdaanmelding!)

  Voorwaarden:

  Bij de registratie / weging dient eenmalig een bedrag betaald te worden voor het wedstrijdboekje welke zal worden afgestempeld en uitgereikt. Kosten van het wedstrijdboekje zijn wanneer dit per bank wordt betaald 11 euro, indien dit bij de registratie/weging wordt gedaan zal dit 16 euro bedragen.

  Betaling kan alleen vooraf geschieden per bank of paypal en zal 55 euro +9% btw bedragen. Betaling op een wedstrijddag is NIET mogelijk.

  Door aanvaarding van het lidmaatschap gaat men akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van de NBBF. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. Al deze documenten vindt u op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.

  Wij maken u erop attent dat eventuele opzegging van het lidmaatschap schriftelijk dient te gebeuren en voor 3 december van ieder kalenderjaar bij de ledenadministratie binnengekomen moet zijn. Zonder tijdige opzegging wordt uw lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd en zult u een faktuur ontvangen.

  U krijgt een automatisch bericht van uw inschrijving, is dit niet het geval controleer dan uw spam box.

  Bent u coach en betaalt u het lidmaatschap voor één van uw atleten, vermeld dan de voor- en achternaam van uw atleet.

  U gaat akkoord met deze voorwaarden *

  * = verplichte opgave van gegevens.


  .

  .

  .