Schrijf je nu in voor de Open Rotterdamse Kampioenschappen 2020:

Op zondag 5 april organiseert de IFBB Nederland de Open Rotterdamse Kampioenschappen in het Theater aan de Schie. Dit is een wedstrijd op B niveau (gevorderden). De top vijf van iedere klasse mag deelnemen aan een A-wedstrijd (Nederlands Kampioenschap en de Juliette Bergmann Grand Prix) mits het niveau of aantal deelnemers aanleiding is voor het bestuur hierop een uitzondering te maken.

.

Wedstrijdlokatie:

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 Schiedam

Voorverkoop entreekaarten publiek volgt binnenkort.

.

Regels voor deelname:

Alle spelregels betreffende de verschillende klassen vind je onder het kopje reglementen, klik hier.

.

Vul eerst het deelnameformulier in, daarna betaal je de inschrijfkosten.

.

Inschrijfformulier:

Schrijf je hier in voor de Open Rotterdamse Kampioenschappen 2020:

Voornaam: *

Achternaam: *

Adres: *

Postcode: *

Woonplaats: *

E-mail: *

Gewicht in kg: *

Lengte in cm: *

Geboortedatum: *

Klasse: *

Naam Coach:

Naam Sportschool:

Voorwaarden:


Deelname ticket dient voor de wedstrijd online betaald te zijn, er kan niet op de wedstrijd betaald worden. U zult dan uitgesloten worden van deelname.

.

Wij maken u erop attent dat eventuele opzegging van deelname dient te gebeuren uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijd.

.

Mocht er binnen deze dagen of op de dag van de wedstrijd een geldige reden zijn voor opzegging graag dit melden bij onze ledenadministratie. Is deze reden niet relevant dan is er geen sprake van teruggave van uw deelname ticket.

.

Door aanmelding van een wedstrijd georganiseerd door NBBF / IFBB Nederland gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van de NBBF / IFBB Nederland. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. U kunt deze documenten nalezen op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.

.

Kennisgeving: “U dient kennis te nemen van het feit dat er tijdens wedstrijden en uitreikingen beeldmateriaal kan worden gemaakt en u gaat ermee akkoord dat dit beeldmateriaal op websites of in publicaties van de vereniging of aanverwante niet-commerciële organisaties wordt gebruikt binnen het kader van de doelstellingen van de vereniging”. Bezwaren hiertegen dient u persoonlijk schriftelijk/per email te melden, waarna wordt zorggedragen dat u niet (herkenbaar) in gepubliceerd beeld komt.

.

U gaat akkoord met deze voorwaarden *

* = verplichte opgave van gegevens.

Bewijs dat je geen robot bent *


Na volledige invulling en ‘Verzenden’ hierboven, word je automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

In de automatische bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of je wilt later betalen, regel dan hieronder jouw betaling voor deelname en coach tickets:

Kosten deelname per klasse is 46,40 euro.
Kosten coach is ook 46,40 euro. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen!

KLIK HIER VOOR BEVEILIGDE BETALING

.

Let op 1: deelname ticket BETALING ALLÉÉN is geen inschrijving! VERGEET NIET HET FORMULIER HIERBOVEN IN TE VULLEN, DAN PAS BEN JE INGESCHREVEN!

.

Let op 2: deelname ticket is je betaling voor deelname aan de wedstrijd, NIET je inschrijving als lid van de NBBF / IFBB Nederland! Je moet dus ook wedstrijdlid zijn, zie hier.

.

.

Entree bezoekers, familie en vrienden:

Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij het ​Theater aan de Schie, klik hier.

.

.

.

Tanning

 Reserveer uw tanning via deze link: Bestel hier

.

.

Sponsoring / Donaties:

Maak familie, vrienden en fitness-liefhebbers donateurlid van de BodyBuilding Federatie. Voor een klein bedrag steunen zij jouw sport in al haar mogelijkheden. Tegelijkertijd ontvangen ze GRATIS het gloednieuwe 2020 NBBF Jaarboek, en daarnaast de keuze uit een GRATIS NBBF Member Badge of een roestvrijstalen keyhanger naar keuze. Zie voorbeelden hieronder.

Geef nu een donateurlid op, klik hier.

.