Ook in 2020 organiseert de NBBF weer twee gratis poseerclinics voor haar leden of aankomende atleten op de zondagen 19 januari (voor dames én heren) en 1 maart (alleen voor dames) in twee verschillende lokaties.

Let op: De poseerclinic op 19 januari is voor ZOWEL DAMES ALS HEREN ! Voor de dames zal bondscoach Floor van Putten de deelnemers meenemen in de wereld van de verplichte poses, quarter turns en de i-walk of t-walk. Ook de poseerkleding en tanning komen aan de orde.

Je kunt je opgeven voor de volgende klasse:
  • Bikini Fitness. Wellness Fitness, Fitmodels
  • Body Fitness
  • Bodybuilding, Classic Bodybuilding, Classic Physique
  • Men’s Physique, Muscular Physique
  • Coach

Op de site van de NBBF en IFBB kun je alvast wat voorwerk doen door het rulebook voor de klasse waarin jij deel wilt nemen alvast door te nemen.

De clinics op 19 januari zijn bestemd voor dames en heren die lid zijn van de NBBF. De clinics op 1 maart zijn enkel toegankelijk voor dames. Het maakt niet uit of je wedstrijdlid bent, algemeen lid of donateur. Zodra dit geregeld is ben je van harte welkom op alle clinics die door de NBBF worden georganiseerd. (https://ifbbnederland.nl/lidmaatschap/).

Je kunt je nu gratis inschijven voor één of allebei de zondags-clinics. Wanneer je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail. De mail met de exacte tijden ontvang je 1 week voor de clinic.

We hopen jullie weer in grote aantallen te mogen verwelkomen.

Mocht je vragen hebben, mail dan naar richardkien@ifbbnederland.nl

.

Inschrijven voor de NBBF / Kika Poseerclinic van 19 januari doe je via deze link, klik hier.

Inschrijven voor de NBBF Poseerclinic van 1 maart doe je via deze link, klik hier.

.