Korte info Open Nederlandse Kampioenschappen 2022

Op zondag 17 april organiseert de IFBB Nederland de Open Nederlandse Kampioenschappen 2022 in Schiedam.

De I.F.B.B. Nederland organiseert op 17 april a.s. de officiële Nederlandse Kampioenschappen. Het is een “Open” N.K. en dat betekent dat in principe alle atleten aan deze wedstrijd mee mogen doen, ongeacht hun huidige status. Uiteraard heeft dit te maken met de corona-crisis die er voor heeft gezorgd dat er twee jaar lang geen wedstrijden georganiseerd konden worden. Na deze lange onderbreking willen we de A- en B-klassen opnieuw beoordelen en voor toekomstige wedstrijden weer naar behoren indelen. Dus ook atleten die op onze eerste C-wedstrijd van het jaar, de JBC van 27 maart, een top vijf klassering wisten te behalen zijn in principe welkom op het open N.K.

Hoewel de N.K. geen officiële E.K. kwalificatiewedstrijd is, zal de jury wel degelijk kijken of er voor deze prestigieuze wedstrijd gegadigden zijn.

Op het open N.K. verwachten we de beste atleten weer in actie te zien en hopelijk dient zich na twee jaar ook weer nieuw talent aan! Om dat nieuwe talent een beetje te stimuleren reiken we tijdens het open N.K. zelfs een “Rookie of the year” award uit!

Be the best and compete with the best!

Wedstrijdlocatie

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 DZ Schiedam

Registratie om 9.00 uur, zaal open voor publiek 12.00 uur, aanvang wedstrijd 13.00 uur.

Ga naar de website van het theater

Regels voor deelname

Alle spelregels betreffende de verschillende klassen vind je onder deze link:

Reglementen

Inschrijfformulier Open Nederlandse Kampioenschappen 2022

Schrijf je hier in voor de Open Nederlandse Kampioenschappen 2022:

  Voornaam: *

  Achternaam: *

  Adres: *

  Postcode: *

  Woonplaats: *

  E-mail: *

  Gewicht in kg: *

  Lengte in cm: *

  Geboortedatum: *

  Klasse: *

  Ik heb eerder al een deelnameticket gekocht voor een geannuleerde wedstrijd: (in dat geval hoef ik nu niet te betalen) *

  Naam Coach:

  Naam Sportschool:

  Voorwaarden:


  Deelname ticket dient voor de wedstrijd online betaald te zijn, er kan niet op de wedstrijd betaald worden. U zult dan uitgesloten worden van deelname.

  .

  Wij maken u erop attent dat eventuele opzegging van deelname dient te gebeuren uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijd.

  .

  Mocht er binnen deze dagen of op de dag van de wedstrijd een geldige reden zijn voor opzegging graag dit melden bij onze ledenadministratie. Is deze reden niet relevant dan is er geen sprake van teruggave van uw deelname ticket.

  .

  Door aanmelding van een wedstrijd georganiseerd door NBBF / IFBB Nederland gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van de NBBF / IFBB Nederland. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. U kunt deze documenten nalezen op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.

  .

  Kennisgeving: “U dient kennis te nemen van het feit dat er tijdens wedstrijden en uitreikingen beeldmateriaal kan worden gemaakt en u gaat ermee akkoord dat dit beeldmateriaal op websites of in publicaties van de vereniging of aanverwante niet-commerciële organisaties wordt gebruikt binnen het kader van de doelstellingen van de vereniging”. Bezwaren hiertegen dient u persoonlijk schriftelijk/per email te melden, waarna wordt zorggedragen dat u niet (herkenbaar) in gepubliceerd beeld komt.

  .

  U gaat akkoord met deze voorwaarden *

  * = verplichte opgave van gegevens.

  Bewijs dat je geen robot bent *


   
   
   

  Na invulling formulier

  Na volledige invulling en ‘Verzenden’ hierboven, word je automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

  In de automatische bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of je wilt later betalen, regel dan hieronder jouw betaling voor deelname en coach tickets:
  .
  .
  A-niveau: 48,90 euro per klasse (incl. 1,40 ticket service fee)
  Kosten coach ook 47,50+1,40 fee = 48,90 euro. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen! Ga nu hier naar de beveiligde betalingspagina en betaal je ticket.
  .

  Let op 1: deelname ticket BETALING ALLÉÉN is geen inschrijving! VERGEET NIET HET FORMULIER HIERBOVEN IN TE VULLEN, DAN PAS BEN JE INGESCHREVEN!

  Let op 2: deelname ticket is je betaling voor deelname aan de wedstrijd, NIET je inschrijving als lid van de NBBF / IFBB Nederland! Je moet dus ook wedstrijdlid zijn, zie hier.

  Naar Beveiligde Betaling

  Tanning

  Reserveer uw tanning via deze link:

  Reserveer Tanning

  Entreekaarten bezoekers, familie en vrienden

  Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij Theater aan de Schie in Schiedam

  Reserveer Bezoekerskaartjes

  Sponsoring / Donaties

  Maak familie, vrienden en fitness-liefhebbers donateurlid van de BodyBuilding Federatie. Voor een klein bedrag steunen zij jouw sport in al haar mogelijkheden. Tegelijkertijd ontvangen ze GRATIS het gloednieuwe 2020 NBBF Jaarboek, en daarnaast de keuze uit een GRATIS NBBF Member Badge of een roestvrijstalen keyhanger naar keuze. Volg de link voor voorbeelden.

  Word Nu Donateur