Open Rotterdamse Kampioenschappen 2019:

Schrijf je nu in voor de Open Rotterdamse Kampioenschappen 2019

Op zondag 7 april organiseert de IFBB Nederland de Open Rotterdamse Kampioenschappen in het Theater aan de Schie. Dit is een wedstrijd op B niveau (gevorderden). De top vijf van iedere klasse mag deelnemen aan een A-wedstrijd (Nederlands Kampioenschap en de Juliette Bergmann Grand Prix) mits het niveau of aantal deelnemers aanleiding is voor het bestuur hierop een uitzondering te maken.

Locatie wedstrijd:

Theater aan de Schie
Stadserf 1
3112 Schiedam

VOORVERKOOP PUBLIEKS KAARTEN KLIK HIER

.

Vul eerst het deelnameformulier in, daarna betaal je de inschrijfkosten.

Inschrijfformulier:

Schrijf je hier in voor de Open Rotterdamse Kampioenschappen 2019:

Voornaam: *

Achternaam: *

Adres: *

Postcode: *

Woonplaats: *

E-mail: *

Gewicht in kg: *

Lengte in cm: *

Geboortedatum: *

Klasse: *

Naam Coach:

Naam Sportschool:

Voorwaarden:


Deelname ticket dient voor de wedstrijd online betaald te zijn, er kan niet op de wedstrijd betaald worden. U zult dan uitgesloten worden van deelname.

.

Wij maken u erop attent dat eventuele opzegging van deelname dient te gebeuren uiterlijk 7 dagen voor de wedstrijd.

.

Mocht er binnen deze dagen of op de dag van de wedstrijd een geldige reden zijn voor opzegging graag dit melden bij onze ledenadministratie. Is deze reden niet relevant dan is er geen sprake van teruggave van uw deelname ticket.

.

Door aanmelding van een wedstrijd georganiseerd door NBBF / IFBB Nederland gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van de NBBF / IFBB Nederland. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. U kunt deze documenten nalezen op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.

.

Kennisgeving: “U dient kennis te nemen van het feit dat er tijdens wedstrijden en uitreikingen beeldmateriaal kan worden gemaakt en u gaat ermee akkoord dat dit beeldmateriaal op websites of in publicaties van de vereniging of aanverwante niet-commerciële organisaties wordt gebruikt binnen het kader van de doelstellingen van de vereniging”. Bezwaren hiertegen dient u persoonlijk schriftelijk/per email te melden, waarna wordt zorggedragen dat u niet (herkenbaar) in gepubliceerd beeld komt.

.

U gaat akkoord met deze voorwaarden *

* = verplichte opgave van gegevens.

Bewijs dat je geen robot bent *


Na volledige invulling en ‘verzenden’ hierboven, wordt u automatisch naar de beveiligde betaalpagina doorgelinkt.

In de bevestigingsemail wordt de betaallink nogmaals gegeven. Mocht dit mislukken of u wilt later betalen:

Betaal dan nu uw deelname en coach tickets:

Kosten deelname per klasse is 43,90 euro.
Kosten coach is ook 43,90 euro, extra coach is 86,40 euro. Let op! Als je coach NBBF/IFBB Certified Coach Member is hoef je géén coach ticket te kopen!

KLIK HIER VOOR BEVEILIGDE BETALING

Let op: deelname ticket BETALING ALLÉÉN is GEEN INSCHRIJVING! VERGEET NIET HET FORMULIER HIERBOVEN IN TE VULLEN, DAN PAS BEN JE INGESCHREVEN! Deelname ticket is je betaling voor deelname aan de wedstrijd, NIET je inschrijving!!

.

 Reserveer uw tanning via deze link: Bestel hier

.

Entree Bezoekers/Kijkers/Gasten/Familie/Vrienden:

Bestel en betaal uw bezoekerskaartjes rechtstreeks bij het ​Theater aan de Schie, klik hier.

.

.

.

Maak familie, vrienden en fitness-liefhebbers donateurlid van de BodyBuilding Federatie. Voor een klein bedrag steunen zij jouw sport in al haar mogelijkheden. Tegelijkertijd ontvangen ze GRATIS het gloednieuwe 2019 NBBF Jaarboek, en daarnaast de keuze uit een GRATIS NBBF Member Badge, of een roestvrijstalen keyhanger met keuze uit een fitness man of fitness vrouw,  of een keyhanger met op de ene kant ‘Barbell 25 kg Olympic’ en op de andere kant ‘No Pain – No Gain’. Zie voorbeelden hieronder.

Geef nu een member/donateurlid op, klik hier.

        

   

.