Licentie mogelijkheden

Wij heten u graag van harte welkom bij de IFBB Nederland/NBBF. U dient een ‘wedstrijdlicentie’ aan te schaffen als u wilt deelnemen aan één van onze wedstrijden. Een wedstrijdlicentie is één vol kalenderjaar geldig (van 01 januari tot 31 december) en dient dus jaarlijks vernieuwd te worden.

Iedereen kan een wedstrijdlicentie aanvragen; jong of oud, man of vrouw, beginner of (ver)gevorderde. Er zijn dus geen leeftijdsgrenzen. Wel zijn er heel veel categoriën/klassen waarin diverse groepen verdeeld worden op basis van geslacht, leeftijd, lengte/gewicht en ervaring. Zo is er geen oneerlijke concurrentie tijdens wedstrijden en kun je steeds naar een hoger nivo groeien.

Met een wedstrijdlicentie van IFBB Nederland/NBBF kun je ook deelnemen aan Europese en internationale wereldwijde wedstrijden van de IFBB (world) mits je hoog genoeg eindigt in Nederlandse wedstrijden.

Je hebt ook een ‘wedstrijdboekje’ nodig waarin jouw gegevens per wedstrijd worden genoteerd. Dit is een éénmalige aanschaf, want je kunt dan jaren lang gebruik maken van hetzelfde boekje. Dit boekje moet je dus meenemen naar elke wedstrijd waar je aan deelneemt.

Alleen erkende ‘officials’ dienen een ‘official licentie’ aan te schaffen.

Let op! U krijgt de wedstrijdlicentie niet toegestuurd, maar deze ligt voor u klaar bij de eerstvolgende wedstrijd waar u aan deelneemt.

Aanmelding voor Licentie IFBB Nederland

Vul eerst het formulier in voor de aanmelding van je licentie. Daarna kun je in de volgende stap hieronder de licentie betalen:

  Aanmelding Licentie IFBB Nederland:

  Kies het soort licentie: *

  Voornaam: *

  Voorletters:

  tussenvoegsels:

  Adres: *

  Postcode *

  Woonplaats: *

  Geslacht: *

  Geboorteplaats:

  Geboortedatum: *

  Telefoon:

  E-mail: *

  Naam Coach:

  Naam Sportschool:

  Indien je een 'Wedstrijdlicentie' koopt, kies hieronder de EERSTE wedstrijd waaraan je wilt deelnemen. (Dit is dus nog GEEN wedstrijdaanmelding en alleen informatief!)

  Voorwaarden:

  Bij de registratie / weging dient eenmalig een bedrag betaald te worden voor het wedstrijdboekje welke zal worden afgestempeld en uitgereikt. Kosten van het wedstrijdboekje zijn wanneer dit per bank wordt betaald 11 euro, indien dit bij de registratie/weging wordt gedaan zal dit 16 euro bedragen.
  Betaling kan alleen vooraf geschieden per bank of paypal en zal 55 euro +9% btw bedragen. Betaling op een wedstrijddag is NIET mogelijk.
  Door aanschaf van de Wedstrijdlicentie gaat u akkoord met de voorwaarden, zoals gesteld in de Statuten en Reglementen van IFBB Nederland. Tevens gaat u akkoord met onze Privacy Verklaring en Fotorechten. Al deze documenten vindt u op onze website www.ifbbnederland.nl onder de kop 'Organisatie'.
  Iedere licentie loopt van 1 januari t/m 31 december. Zonder uw schriftelijke (of email) afzegging zal de licentie aan het einde van het jaar automatisch vernieuwd worden en zult u een nieuwe faktuur ontvangen. Indien u de licentie niet wilt verlengen kunt u dit melden vóór 3 december.
  U krijgt binnen enkele minuten een automatische bevestiging van uw licentie via email, is dit niet het geval controleer dan uw spam box.
  Bent u coach en betaalt u de licentie voor één van uw atleten, vermeld dan de voor- en achternaam van uw atleet.

  U gaat akkoord met deze voorwaarden *

  * = verplichte opgave van gegevens


  Koop nu uw wedstrijdlicentie en betaal via iDEAL

  IFBB Nederland is aangesloten bij de wereldbond IFBB en werkt ook samen met Belgie en Luxemburg in de IFBB Benelux, zie video: