Lidmaatschap mogelijkheden

Wij heten u graag van harte welkom als nieuw lid van de NBBF. U dient ‘wedstrijdlid’ te zijn als u wilt deelnemen aan één van onze wedstrijden. Ook kunt u ‘donateur’ worden om de bond te steunen. Of ‘algemeen lid’ als u official of jury bent.

Iedereen kan lid worden; jong of oud, man of vrouw, beginner of (ver)gevorderde. Er zijn dus geen leeftijdsgrenzen. Wel zijn er heel veel categoriën/klassen waarin diverse groepen verdeeld worden op basis van geslacht, leeftijd, lengte/gewicht en ervaring. Zo is er geen oneerlijke concurrentie tijdens wedstrijden en kun je steeds naar een hoger nivo groeien.

Als lid van de NBBF ben je automatisch ook lid van de wereldwijde IFBB. Dat houdt in dat je mee kunt doen aan internationale wedstrijden (mits je hoog genoeg eindigt in Nederlandse wedstrijden).

Lidmaatschap in 2 stappen

Vanwege de covid situatie is het tijdelijk niet mogelijk om je lidmaatschap aan te melden of te vernieuwen. Op het moment dat nieuwe wedstrijden aangekondigd worden zal dit weer mogelijk zijn. Voor meer informatie of vragen hierover kun je emailen met Juliette via email: juliettebergmann@ifbbnederland.nl
 
Het inschrijfformulier is dan ook TIJDELIJK BUITEN WERKING!

1. Eerst: vul hieronder in het inschrijfformulier uw gegevens in. Nadat alles volledig is ingegeven klik je op ‘Verzenden’.

2. Vervolgens: klik op één van de lidmaatschap opties onder ‘Kies nu uw NBBF lidmaatschap en Betaal via iDEAL’ en u wordt automatisch doorgelinkt naar het beveiligde betalingsscherm in onze webshop in combinatie met ‘iDEAL’.

* Algemeen lid is alleen voor jury leden en officials.
* Donateurs hebben geen stemrecht en/of toegang tot een ALV.

Inschrijfformulier

Vanwege de covid situatie is het tijdelijk niet mogelijk om je lidmaatschap aan te melden of te vernieuwen via het online aanmeldingsformulier. Als je het lidmaatschap wilt vernieuwen of jezelf als nieuw lid aan wilt melden, stuur dan a.u.b. even een mailtje met je gegevens naar Juliette Bergmann: juliettebergmann@ifbbnederland.nl dan wordt alles snel geregeld.
 
Het online inschrijfformulier is TIJDELIJK BUITEN WERKING!
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]